Webshop distributie

Webshop distributie is een uitkomst wanneer u uw pakketten tijdig bij uw klanten wilt laten bezorgen. Daarnaast scheelt het u een hoop tijd en moeite wanneer u de logistieke afwikkeling uitbesteed aan een ervaren koerier. Indien u vragen heeft over onze dienstverlening kunt u gerust contact opnemen via 0495 522 171.

Wij verzorgen het gehele logistieke proces

Eén van de vele koeriersdiensten die wij verzorgen is dus webshop distributie. Als eigenaar of medewerker van een webshop weet u als geen ander hoe belangrijk de logistieke afwikkeling van een aankoop is. Indien de levering goed is bevallen bij uw klanten, zullen zij immers ook sneller weer bij u bestellen. S&B Koeriersdienst heeft daarom speciaal voor webshops een totaaloplossing ontwikkeld, waarbij de zorg voor het logistieke proces volledig uit handen wordt genomen. Niet alleen verzorgen wij het complete transport en eventuele opslag, ook kan er op onze locatie een ophaal- of afgiftepunt voor uw goederen worden ingericht.

Maatwerk oplossingen

Onze uitgebreide dienstverlening bestaat uit meer dan webshop distributie. Zo verzorgen wij ook next-day delivery, spoedzendingen en vervoer op maat. Zowel regionale als internationale zendingen zijn voor ons geen enkel probleem. Indien gewenst verzorgen wij ook de nodige (douane)formaliteiten. Kortom, wij bieden maatwerk oplossingen voor ál uw logistieke behoeften.

Heeft u een vraag over webshop distributie of over onze andere logistieke diensten? Schroom niet om contact op te nemen. U kunt ons bellen, of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Wij denken graag met u mee om samen tot een passende oplossing voor uw logistieke behoefte te komen.