Courier services

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor courier services? Maak dan kennis met S&B Koeriersdienst. Wij staan 24 uur per dag klaar om uw goederen zowel regionaal als (inter)nationaal te bezorgen. Dankzij onze flexibele instelling zijn wij ook in staat om spoedzendingen te verzorgen. Wij garanderen dat uw bestelling snel en betrouwbaar wordt afgeleverd!

Snel & betrouwbaar

Kenmerkend voor onze courier services is de snelheid en betrouwbaarheid in al onze diensten. Wij hebben in de afgelopen periode dan ook een enorme groei doorgemaakt en veel klanten komen bij ons terug. Dankzij onze toewijding en het klantgericht denken zijn wij in staat om onze hoge kwaliteit continu te behouden. Bent u dus op zoek naar allround courier services, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk allerlei zendingen, van regionale tot internationale zendingen, maar ook just-in-time zendingen. Wij begrijpen namelijk dat het soms belangrijk is dat uw zending op een bepaald tijdstip wordt geleverd.

Uitgebreid wagenpark

S&B Koeriersdienst beschikt over een uitgebreid wagenpark met verschillende voertuigen. Uiteraard zijn al onze voertuigen goed onderhouden zodat u verzekerd bent van veilig en verantwoord transport. Afhankelijk van uw logistieke probleem hebben wij altijd een passende oplossing. Zodoende kunt u rekenen op de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

U kunt ons wagenpark online bekijken en direct een offerte aanvragen voor een voertuig naar keuze. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, dan zullen wij vervolgens een offerte op maat voor u samenstellen. Pas wanneer u hier akkoord op geeft, zullen we verdere stappen ondernemen.