Just in time delivery

Is het van belang dat uw zending op een vooraf bepaald tijdstip wordt geleverd? Kies dan voor just in time delivery van S&B Koeriersdienst. Wij verwerken dagelijks zendingen die op een bepaalde tijd opgehaald en/of geleverd moeten worden. Dankzij de korte lijnen met depots en leveranciers zijn wij in staat om zeer stipt te leveren en daar profiteert u van!

Uw zending op tijd geleverd

Bij just in time delivery geeft u vooraf een datum en het exacte tijdstip aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat de zending tijdig op de eindbestemming wordt afgeleverd. U heeft hier dan een omkijken meer naar en kunt dit met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Al vele tevreden klanten gingen u immers voor. Dankzij onze toewijding en het klantgericht denken hebben wij een enorme groei mogen meemaken. Wij houden ons dan ook constant bezig met kwaliteitscontrole en daar profiteren onze klanten altijd van.

Allround service

Naast just in time delivery kunt u bij S&B Koeriersdienst ook terecht voor regionale en (inter)nationale zendingen. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark van maar liefst 12 voertuigen. Voor iedere logistieke behoefte hebben wij dan ook een passende oplossing. Als onderdeel van onze allround service kunnen wij ook alle bijkomende (douane)formaliteiten voor u afhandelen. Vraag dus gerust eens naar de mogelijkheden!

Heeft u een logistiek probleem dat vraagt om een snelle oplossing? Of bent u simpelweg op zoek naar een flexibele koeriersdienst? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op door te bellen: 0495 522 171. U kunt ook een offerte opvragen via onze website. Vul het formulier helemaal in zodat wij een volledige offerte op maat kunnen maken.