Kerstpakket bezorgen

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw kerstpakket te laten bezorgen en zodoende bent u terecht gekomen op de website van S&B Koeriersdienst. Wij leveren een snelle en betrouwbare service en hanteren hierbij continu scherpe tarieven. U kunt voor ieder logistiek probleem bij ons terecht, wij denken graag met u mee!

Moderne & goed onderhouden voertuigen

Bij S&B Koeriersdienst beschikken we over een uitgebreid wagenpark. Onze moderne voertuigen zijn goed onderhouden waardoor een veilig transport is gegarandeerd. Voor iedere logistieke behoefte, ook voor het bezorgen van kerstpakketten, hebben wij een passend voertuig. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van de pakketten. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een Fiat Doblo, Fiat Ducato Bakwagen of een Mercedes Sprinter XL of XXL.

S&B Koeriersdienst heeft niet alleen de juiste voertuigen, ook gaan wij klantgericht te werk. Dankzij onze toewijding en onze continue kwaliteitscontroles, weten wij onze klanten altijd tevreden te stellen. Het is dan ook niet voor niets dat wij de afgelopen jaren zo enorm gegroeid zijn.

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Wij kunnen al uw kerstpakketten regionaal en internationaal bezorgen, maar verzorgen daarnaast ook dagelijks spoedzendingen. Uw zending wordt dan zo snel mogelijk bij u opgehaald en naar de eindbestemming gebracht. Wij werken snel en bieden een betrouwbare service in al onze diensten, zoals u ook van een koerier mag verwachten. Vraag dus zeker eens naar de mogelijkheden, wij kunnen u altijd adviseren. U kunt ons bereiken door te bellen: 0495 522 171 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij maken graag vrijblijvend kennis!