Koeriersdienst internationaal

Bent u op zoek naar een koeriersdienst die internationaal levert? Maak dan kennis met deze snelle en betrouwbare koeriersdienst. Wij zorgen ervoor dat uw internationale en regionale zendingen tijdig op de eindbestemming worden afgeleverd.

Uitgebreide service

Onze koeriersdienst levert internationaal. Dit betekent dat er ook veel formaliteiten bij komen kijken, zoals de douane. Wij kunnen al deze formaliteiten voor u afhandelen, zowel aan de grens als vooraf. Vaak moet er namelijk, voorafgaand aan de grensovergang, al papierwerk in orde zijn gemaakt. De exacte regeling hangt natuurlijk wel af van het soort transport. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij in staat om uw complete zorgen uit handen te nemen. Vertel ons dus gerust waar u naar op zoek bent, de kans is groot dat wij u verder kunnen helpen!

Vervoer op maat

Zoals gezegd kunnen wij aan iedere logistieke behoefte voldoen. Dit betekent dat wij ook vervoer op maat kunnen verzorgen. Heeft u een grote lading pallets, of belangrijke documenten die vervoerd moeten worden? Kortom, heeft u behoefte aan speciaal transport of lengtevervoer? Dan nemen wij graag uw zorgen uit handen. Dankzij onze korte lijnen met betrouwbare vervoerspartners kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare service. Daarnaast is het ook mogelijk om transporten uit te voeren met uw eigen vracht- of aanhangwagen.

Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Bel ons dus gerust op en maak uw logistieke probleem bij ons kenbaar. Ons telefoonnummer is 0495 522 171. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan spoedig contact met u op.