Next day delivery

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor next day delivery? Kies dan voor de uitstekende service van S&B Koeriersdienst, de allround logistieke dienstverlener uit Weert (Limburg). Wij garanderen standaard een snelle en betrouwbare levering.

Eén van onze diensten betreft next day delivery. Dit is een goede oplossing wanneer uw zending minder haast heeft, maar wel de zorg van een koerier nodig heeft. Maar ook wanneer uw zending bezorgd moet worden, maar uw bedrijf is (nog) niet geopend, kan next day delivery een oplossing zijn. Hiermee voorkomt u namelijk een hoop logistieke problemen. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om de zending op te halen en deze de volgende werkdag bij u te bezorgen. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar!

Afspraak is afspraak

Wij zijn een allround koeriersbedrijf waar u terecht kunt voor zowel nationale als internationale zendingen. Wij zijn aangesloten bij diverse internationale netwerken, waardoor wij een snelle en betrouwbare levering kunnen garanderen. Voor ons is het dan ook logisch dat uw zending tijdig op de afgesproken plaats wordt bezorgd. Afspraak is afspraak! Daarnaast kunnen we standaard lage tarieven aanbieden, met name wanneer uw zending minder spoed vereist.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over next day delivery of wilt u weten welke andere oplossingen wij hebben voor uw logistieke probleem? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 0495 522 171. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier op de website, wij nemen dan spoedig contact met u op.