Over ons

S&B koeriersdienst is in 2008 opgericht als een eenmanszaak met 1 voertuig. In 2010 is het bedrijf van een eenmanszaak naar een vennootschap onder firma gegaan. Hierdoor kwamen twee koeriers bij elkaar in één bedrijf met 3 voertuigen. Inmiddels is het wagenpark uitgebreid naar 12 voertuigen.

S&B Koeriersdienst is een allround logistieke dienstverlener uit Weert (Limburg).

We hebben de afgelopen periode een enorme groei doorgemaakt door toewijding, klantgericht denken en een constante kwaliteitscontrole op onze diensten.

Dankzij een team bestaande uit vakbekwame en gemotiveerde medewerkers is S&B Koeriersdienst inmiddels uitgegroeid tot dé Snelle & Betrouwbare partner op logistiek gebied.


S&B Koeriersdienst
biedt u een uitgebreid wagenpark bestaande uit moderne, goed onderhouden voertuigen. Voor élke logistieke behoefte staat een voertuig op maat voor u klaar, zodat u de beste kwaliteit ontvangt tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Bent u op zoek naar een flexibele koeriersdienst die 24/7 voor u klaar staat om uw goederen snel, efficiënt en veilig te bezorgen? Dan bent u bij S&B Koeriersdienst aan het juiste adres!

Wij garanderen dat uw zending Snel & Betrouwbaar wordt afgeleverd!