Overnight delivery

Voor overnight delivery kunt u rekenen op de betrouwbare service van S&B Koeriersdienst. Wij hebben de nodige ervaring en een uitgebreid wagenpark waardoor wij in staat zijn om uw zendingen veilig en tijdig te bezorgen. Wij staan 24 uur per week voor u klaar, dus neem gerust contact op wanneer u logistieke problemen ervaart.

Overnight delivery van uw zending is een ideale oplossing wanneer u een zending heeft die snel moet worden bezorgd. Wanneer u dit voor een aantrekkelijke prijs wilt regelen, bent u bij S&B Koeriersdienst aan het juiste adres. Uiteraard is de prijs van deze dienst afhankelijk van de levering en de grootte van de zending. Voor meer informatie hierover raden wij aan om even contact met ons op te nemen.

Spoedzendingen

S&B Koeriersdienst verzorgt dagelijks diverse zendingen waar spoed bij vereist is, zowel regionaal als internationaal. De zending wordt op de gewenste locatie opgehaald en zo snel mogelijk naar de eindbestemming vervoerd. Ook voor spoedzendingen geldt dat wij alles in goede banen leiden, zodat uw zending onaangetast en snel wordt bezorgd. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waardoor er voor iedere zending een passende oplossing is. Wij staan dan ook klaar om u te adviseren.

Kortom, bent u op zoek naar een flexibele koeriersdienst die overnight delivery voor u kan verzorgen? Of bent u op zoek naar mogelijkheden om transportdiensten uit te besteden? Neem dan eens contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Ons telefoonnummer is 0495 522 171. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.