Spoedzending

Wilt u snel en accuraat een zending laten bezorgen? Dan verzorgen wij van S&B Koeriersdienst graag deze spoedzending. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en onze voertuigen zijn allen modern en goed onderhouden. U kunt dan ook rekenen op een veilige en betrouwbare service, en dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Zowel binnen de regio als internationaal kunnen wij uw pakket bezorgen, of het nu gaat om een spoedzending of vervoer op maat.

Regionaal, nationaal en internationaal

Bij S&B Koeriersdienst verwerken wij dagelijks spoedzendingen. Omdat wij direct vervoeren zonder tussenkomst van anderen, kunnen wij de zending snel bij u afhalen en vervolgens naar de plaats van bestemming brengen. Al onze spoedzendingen krijgen onze volledige aandacht zodat uw pakket op de afgesproken datum en tijd wordt afgeleverd.

Wij voldoen aan uw logistieke behoefte

Wilt u er zeker van zijn dat uw spoedzending in goede handen is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet voor niets enorm gegroeid de laatste jaren: ons klantenbestand is enorm uitgebreid en daar zijn wij erg trots op. Dankzij de toewijding en inzet van onze medewerkers en het klantgericht denken, zijn wij in staat om aan iedere logistieke behoefte te voldoen. Daarnaast voeren wij continu kwaliteitscontroles uit op onze diensten, zodat wij onszelf steeds kunnen blijven verbeteren. En daar profiteren onze klanten van!

Wilt u uw spoedzendingen aan een snelle en betrouwbare koerier overlaten? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op: 0495 522 171 of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier.